Vinkkejä thaimaalaisen naisen kanssa treffailuun

thai nainen treffeillä

Jokaisessa maassa on oma kulttuurinsa ja omat tavat toimia. Kun ymmärrät etukäteen edes vähän thaimaalaista kulttuuria, niin menestyt varmasti paremmin ”treffimarkkinoilla” thaimaalaisten naisten kanssa. Seuraavien seikkojen huomioon ottaminen helpottaa tietäsi thainaisen sydämeen.

 • Jos thaimaalainen nainen vastaa viesteihisi tai puheluihisi, niin se tarkoittaa, että hän on kiinnostunut sinusta. Thaimaassa on Suomea enemmän sellainen kulttuuri, että mies on aktiivisempi yhteydenottaja ja nainen lähinnä vastailee kysymyksiin. Näin siis suhteen alussa, ja tämä tietenkin muuttuu, kun olette oppineet tuntemaan toisianne.
 • Pyydä hänet ensitreffeille ravintolaan syömään, kahville, kävelylle, tai mihin tahansa julkiselle paikalle, missä on myös muita ihmisiä. Jos pyydät hänet hotelliisi tai kotiisi, niin vastaus on todennäköisesti kielteinen, koska hän pelkää.
 • Pukeudu siististi ja tuoksu hyvälle. Thaimaassa on kuuma, joten hikoilet normaalia enemmän. Hän myös haluaa olla ylpeä sinusta ystävien ja sukulaisten silmissä, siisti pukeutuminen auttaa siinäkin. Mikään puku päällä ei tarvitse käyskennellä, mutta vähintään ehjät ja puhtaat vaatteet tulisi olla.
 • Vaikka jossakin kaupassa tai muualla jokin asia alkaisi ärsyttämään sinua, niin älä korota ääntäsi. Huutaminen koetaan heti epäkunnioitukseksi, ja tilanteessa ei sen jälkeen yleensä ole kuin häviäjiä.
 • Älä ole ihmeissäsi, jos hän haluaa tulla ensitreffeillenne ystävänsä kanssa. Hän saattaa olla hieman peloissaan sinusta tai hän tuo mukanaan paremmin englantia osaavan ystävänsä toimimaan tulkkina.
 • Älä osta hänelle heti alkuun kalliita lahjoja, kuten koruja, ellet sitten halua antaa hänelle itsestäsi kuvaa, että olet rikas.

thaimaalainen nainen treffeillä
 • Thaimaalaiset naiset ovat hyvin tarkkoja ulkonäöstään ja painostaan. Jos tuot hänelle suklaita lahjaksi, niin hän todennäköisesti antaa ne perheelleen.
 • Thaimaalaiset ovat hyvin perhekeskeisiä, paljon enemmän kuin me Suomessa. Yksi syy siihen on jo lähes olemattomassa eläkkeessä. Perheen lasten on huolehdittava vanhemmistaan, kun vanhemmat ovat vanhoja. Ole siis kiinnostunut hänen perheestään, ennen kaikkea hänen vanhemmistaan.
 • Thaimaassa ei ole samanlaista deittailukulttuuria, kuin monissa länsimaissa. Jos hän siis suostuu treffeille kanssasi, niin hän on kanssasi tosissaan. Suurimmissa kaupungeissa naiset tosin saattavat suostua treffeille kanssasi myös ihan sen vuoksi, että oppivat avullasi englantia.
 • Pattayalla on helppo saada makuuhuoneeseen hetkessä seuraa, mutta normaalit thaimaalaiset naiset eivät riennä tässä asiassa.
 • Thaimaalaisessa kulttuurissa naiset yhä vastaavat ruoan laitosta, siivoamisesta ja pyykinpesusta. Thaimaassa näitä tehtäviä ei siis tyypillisesti jaeta puoliksi naisen ja miehen kesken.
 • Älä valita liikaa olosuhteista tai kulttuurista Thaimaassa. Thaimaalaiset ovat ylpeitä omasta maastaan, joten hän ei pidä, jos koko ajan valitat jostain tai nostat esiin vain epäkohtia. Ole päinvastoin kiinnostunut hänen maastaan ja kulttuuristaan ja rohkaise häntä vaikka ottamaan sinut mukaansa temppelille. 
 • Älä ole liian lipevä puheissasi. Jos heti kerrot rakastavaisi häntä ja haluat kävellä käsikädessä, annat itsestäsi playboyn kuvan, josta hän ei varmasti pidä. Etene siis rauhassa ja anna hänelle aikaa, jotta hän oppii luottamaan sinuun.

 

Yllä olevien vinkkien lisäksi thaimaalaisiin naisiin tepsii samat treffivinkit kuin suomalaisiinkin naisiin. Kuten avaa ovi ja ole herrasmies.

 

Treffi- ja tutustumisvinkkejä käydään läpi enemmän ja yksityiskohtaisemmin Vaimo Thaimaasta -oppaassa sekä Vaimo Thaimaasta -palvelussamme.