Thaimaalaiset naiset deittisovelluksissa

Thainaisiin tutustuminen deittisivustojen ja Instagramin kautta

Eri sovellusten ja sivustojen kautta voi olla yhteydessä thaimaalaisiin naisiin vaikka Suomesta käsin. Hyvä tapa onkin olla yhteydessä naisiin jo ennen matkaa ja sitten tavata Thaimaassa paikan päällä omat morsianehdokkaansa.

Tinder

Tinder on thaimaalaisillekin tuttu deittisovellus ja varsinkin Bangkokin alueella naiset eivät lopu koskaan kesken. Naisia on siis erittäin paljon Tinderissä varsinkin Bangkokin alueella.

Tinderin maksullisilla Plus-, Gold- ja Platinum tasoilla voit muuttaa sijaintisi Thaimaahan, ja viestitellä thaimaalaisten naisten kanssa.

thaimaalainen nainen

Badoo

Badoo on vastaava sovellus kuin Tinder. Ei niin suosittu, mutta kuitenkin melko paljon käyttäjiä Thaimaassa.

Suoraan Badoossa et voi muuttaa sijaintiasi niin, että voisit Suomesta käsin selailla thaimaalaisia naisia. Voit kuitenkin muuttaa puhelimesi ”sijaintia” ilmaisten GPS-sovellusten avulla, jolloin voit myös selailla ja viestitellä thaimaalaisten naisten kanssa Suomesta käsin. Ilmaiseksi. Vaimo Thaimaasta -oppaastamme löytyy ohje.

parhaat deittisivustot Thaimaassa

Thaifriendly.com

Helppokäyttöinen sivusto (ainakin tietokoneella käytettäessä) tavata thaimaalaisia naisia, jotka ovat kiinnostuneet tapaamaan nimenomaan ulkomaalaisia miehiä.

Sivustoa voi käyttää ilmaiseksi tietyin rajoituksin. Ilmaiskäyttäjä ei voi lähettää viestejä kaikista suosituimmille naisille sivustolla, ja muutenkin viestejä voi lähettää maksimissaan yhden kymmenessä minuutissa.

Maksullinen versio maksaa noin 25 € kuukaudessa, ei sitoutumispakkoa. Tällöin voit lähettää viestejä kenelle tahansa ja käytännössä niin paljon, kuin jaksat lähetellä.

Kaikki naiset eivät suinkaan ole sivustolla etsimässä elämänsä rakkautta. Siirry tästä thaifriendly-sivustolle kokeilemaan ilmaiseksi.

Thaicupid.com

Vastaava kuin yllä mainittu Thaifriendly.com. Myös samoja naisia pyörii molemmilla sivustoilla.

Myös thaicupidia voi käyttää tiettyyn pisteeseen asti ilmaiseksi, mutta jos olet tosissasi liikenteessä, niin sinun todennäköisesti pitää päivittää maksulliseen versioon. Se on noin 35€ kuukaudessa eli selvästi kalliimpi, kuin Thaifriendly.

Vaikea sanoa, onko Thaifriendly vai Thaicupid parempi. Hinnan puolesta Thaifriendly, mutta filtterien puolesta Thaicupid. Thaicupidissa voit esimerkiksi hakea vain kristittyjä naisia.

Instagram

Instagram ei ole varsinaisesti deittisovellus, mutta se tarjoaa hyvän tavan tutustua thaimaalaisiin naisiin. Myös sellaisiin naisiin, jotka eivät pyöri deittisovelluksissa ja -sivustoilla. Vaimo Thaimaasta -oppaassamme on ohjeet, miten voit tutustua thaimaalaisiin naisiin Instagramin kautta vaikka Suomesta käsin.

Ohjeet oppaassamme

Vaimo Thaimaasta –oppaassamme on ohjeet yllä mainittujen sivustojen ja sovellusten käyttöön. 

  • toimivaksi testatut viestisapluunat
  • taitava siirtyminen videopuheluihin ja seurusteluun
  • kielimuurien murtaminen
  • oman profiilisi kuntoon laittaminen
  • mitä ei pidä tehdä / sanoa
  • kulttuurierojen ymmärtäminen
  • erilaisten vedätysten ja naisten motiivien tunnistaminen

Toisin sanoen siis ohjeet välttyä huijauksilta ja ajan tuhlaamiselta, tutustua parempiin naisiin ja siirtyä suhteessanne seuraavalle tasolle.

Kategoria: Deittailu

Avainsanat: seurustelu, deittailu, deittisovellukset, deittisivustot