thaimaalainen nainen vedessä

Thaimaa on taas auki: asiakkaitamme on lähdössä marraskuussa

Turistina Thaimaahan matkustamista on päätetty höllentää 1.11.2021 alkaen.

Turistina on ollut mahdollista matkaa Thaimaahan koronaepidemian aikana muutoinkin, mutta matkustamiseen liittyvät rajoitustoimet on saanut monen matkalaukut pölyttymään Suomessa.

Marraskuusta lähtien Thaimaahan pääsee kuitenkin välttäen 2 viikon karanteenin tai Phuketin ”sandbox”-oleskelun.

Käytännössä tämän ansiosta suomalaiset turistit pääsevät  Thaimaahan nyt järkevillä ehdoilla myös lyhyeksi aikaa. Myös meidän asiakkaitamme on lähdössä Thaimaahan jo marraskuussa.

Vaatimukset Thaimaan reissulle 1.11.2021 alkaen

  • 2 annosta covid-rokotusta otettuna
  • negatiivinen covid-testi ennen lähtöä
  • negatiivinen covid-testi Thaimaahan tullessa

Ensimmäinen yö on vietettävä karanteenihotellissa, mutta heti seuraavana päivänä on mahdollista lähteä karanteenihotellista ja päästä nauttimaan Thaimaasta vapaasti (olettaen, että Thaimaan lentokentällä tullessasi otettu covid-testi on negatiivinen).

 

Tiedoksi

  • Thaimaassa on pidettävä yhä kasvomaskia, varsinkin isoissa kaupungeissa ja turistikohteissa.
  • Joissakin provinsseissa (lääneissä) on olemassa yöaikaan tällä hetkellä ulkonaliikkumiskielto. Esimerkiksi Bangkokissa se on tällä hetkellä 23:00 – 03:00.
  • Alkoholin myymistä ravintoloista on rajoitettu (kaupoista saa niin kuin ennenkin), mutta tähän odotetaan höllennyksiä lähiaikoina.

 

Lisätietoa turistiviisumin hakemisesta löytyy suurlähetystön sivuilta. Me tarjoamme asiassa henkilökohtaista apua asiakkaillemme.