piirrossarja thaimaalaisista naisista

Youtubessa on katsottavissa ilmaiseksi uusi ja hauska piirrossarja thaimaalaisten naisten ja länsimaisten miesten välisistä suhteista. Sarja on englanninkielinen eikä siihen ole saatavilla suomenkielisiä tekstityksiä.

Sarjalla ei taida olla virallista nimeä, mutta se tunnetaan parhaiten ”Nat and Dave” -sarjakuvana. Thaimaalainen Nat ja brittiläinen Dave ovat sarjan päätähdet, yhdessä yhdysvaltalaisen kilpakosija-Jasonin kanssa.

Sarja on hyvä esimerkki siitä, millä tavoin thainaiset saattavat vedättää ulkomaalaisia miehiä, lypsäen kaiken mahdollisen rahan mikä vain on saatavilla. Valitettavasti niin on käynyt myös monille suomalaisille miehille, mistä pari esimerkkiä Seura-lehdessä.

Thaimaahan tutustumattomille henkilöille sarja voi tuntua vähän utopistiselta, mutta Thaimaan hyvin tuntevat ulkomaalaiset miehet tietävät sarjan muistuttavan totuutta hyvinkin paljon. Myös monet suomalaiset miehet ovat joutuneet samanlaiseen soppaan, kuin Dave ja Jason tässä sarjassa.

Katso sarjan ensimmäinen jakso

Joku katsoja olikin jo kommentoinut sarjaa huvittavasti, että se pitäisi näyttää kaikille Thaimaahan matkustaville miehille lentokoneessa heti lentokoneen turvaohjeistuksen jälkeen.

Sarja sopii parhaiten varmastikin miehille, jotka ovat jo tutustuneet Thaimaahan ja thainaisiin, koska he voivat parhaiten samaistua sarjan tapahtumiin. Mutta sarja toiminee todennäköisesti muillekin thainaisista kiinnostuneille.

Tyyliltään sarja on draamakomedia. Samalla on myös hyvä muistaa, että kaikki thainaiset eivät todellakaan ole niin petollisia, kuin sarjan päätähti Nat.

Pääset katsomaan sarjan kaikki jaksot tästä.

Jos olet kiinnostunut kuuntelemaan tarinoita thainaisten ja ulkomaalaisten miesten kirjavista suhteista, niin samalla Youtube-kanavalla on tarjolla kaikenlaisia katsojien tarinoita.