vihkiminen Thaimaassa

Asiakaskertomus: Elämänkumppani Thaimaasta

Alapuolella asiakkaamme kertoo omin sanoin, miten hänen elämänkumppaninsa löytyi Thaimaasta.

Olen Pohjois-Suomesta kuuskymppinen mies. Vuonna 2020 aloin virittelemään Thaimaan matkaa ja löytää elämän kumppani Thaimaasta. Sitten tuli tämä pandemia joka esti matkan. En ole koskaan ennen matkustanut Thaimaaseen.

Alku kesästä 2022 kun matkustus rajoituksia ei enää ollut, aloin tosissaan miettimään miten saisin kontakteja thaimaalaisiin naisiin. Rekisteröidyin  deittisivustolle missä thaimaalaisiin naisiin voi tutustua. En heti maksanut jäsenyyttä, mutta sähköpostiini alkoi tulla valtavasti viestejä naisilta. Maksoin kuukauden jäsenyyden, että pääsin lukemaan viestit. Niitä tuli joka puolelta Thaimaata niin kaupungeista kuin maaseudun naisilta.

Omat kriteerit ja videopuhelut

Lähtökohta itsellä oli, että valitsen naisen, joka asuu maaseudulla, kun itsekin olen maaseudulta. Toinen kriteeri oli, että naisen on osattava Englannin kieltä tai käyttää kääntäjää. Ja kolmas asia, että hän on käynyt aikaisemmin Suomessa ja nähnyt jo suomalaista elämän menoa. Nämä kriteerit täyttyivät minun kohdallani. Suosittelen kaikille!

Bongasin netistä sellaisen palvelun kuin Vaimo Thaimaasta. Olimme puhelin yhteydessä ja kysyin ohjeita, miten kannattaa edetä. Maksoin heille ensin kuukauden ja sain luettavaksi oppaan Vaimo Thaimaasta.  Suosittelen opasta ehdottomasti kaikille, joka haluaa vaimon Thaimaasta. Oppaassa on niin paljon asioita, joita ei voi tietää, jos ei ole aikaisemmin matkustanut Thaimaiseen.

Oppaassa kerrottiin, että kannattaa deittailla useamman naisen kanssa ensi alkuun ja valinta tehtävä sitten kun tarpeeksi tutustunut. Minun kohdallani kävi ensimmäisen naisen kanssa silleen, että hän paljastui huijariksi. Olkaa varovaisia.

Nykyisin on mahdollista tutustua video puhelun kautta. Niin tein minä ja se oli suuri apu. Käytimme puheluissa kääntäjää apuna. Mielestäni kielimuuriin ei kannata takertua, jos vähänkin osaa Englantia molemmin puolin. Ja jos nainen haluaa tosissaan tutustua, hän kääntää Suomen kielelle. Se nainen, jonka valitsin, hän kirjoitti Suomen kielellä kääntäjää apuna käyttäen. Kieli ongelma oli poissa.

Matkustus Thaimaahan

lentoaikatauluja

Kun olin tutustunut valitsemaani naiseen ja aloimme suunnitella miten voisimme tavata livenä. Oli loppukesä 2022. Ajatus oli ensin, että hän matkustaa Suomeen. Epäilimme, että viisumin saaminen on vaikeaa yksinäiselle naiselle. Mutta miten minä matkustan Thaimaaseen ? En voinut kuvitella, että lähden matkalle yksin Thaimaaseen. Sitten selvisi, että naisellani on sukulaisia Suomessa. Sain oppaaksi thaimaalaisen naisen, joka asuu Etelä-Suomessa. Hän on Suomen kansalainen. Hän lupasi lähteä oppaaksi, kun maksan hänen matkansa.

Lähtö Suomesta elokuun lopulla 2022 oli omanlainen seikkailu. Kyllä täytyy myöntää, että olin lievästi sanottuna hukassa Helsinki – Vantaaan lentoasemalla. Ilman opasta en olisi omin neuvoin kyllä osannut toimia. Suosittelen kaikille, jotka ei ole ennen matkustaneet ulkomaille, että joko lähtee turistiryhmän kanssa, tai ainakin opas, joka saattelee koneeseen. Matka lentokoneessa on kyllä melkoinen koettelemus. Siinä istut 11,5 tuntia ahtaassa tilassa. Mutta onneksi välillä voi käydä kävelemässä.

Thaimaassa naimisiin

Vastaan otto Thaimaassa oli erittäin miellyttävä. Naiseni osoittautui juuri sellaiseksi, johon olin tutustunut kesän aikana. Hän oli tietenkin vastassa Bangkokin lentoasemalla. Hotelli oli varattuna lentokentän läheltä.

Huomasin myös, että Thaimaassa suvulla on todella iso merkitys. On tuntunut useaan kertaan, että minkä vuoksi heidän tarvitsee olla hämmentämässä kuvioita. Siinä meinaa hermostua kun ollaan neuvomassa asioissa mistä ei mitään tiedetä. Onneksi naiseni osaa kuitenkin hoitaa asiat sukunsa suuntaan.

Koska olimme jo suunnitelleet, että menisimme avioliittoon Thaimaassa.  Jäimme Bangkokiin 2 yöksi koska meidän piti mennä heti suurlähetykseen ja konsulaattiin, jossa laitoimme avioliiton vireille.

Kun asiakirjat oli palanneet suurlähetyksestä, matkustimme Pattayalle ja laadimme avioehtosopimuksen, joka on mielestäni jokaisen tehtävä ennen vihkimistä. Thaimaan laki on erilainen kuin Suomessa. Jälkikäteen Suomessa tehtävä avioehtosopimus ei ole pätevä. Haluan kertoa, että siinä se veri punnitaan, että nainen hyväksyy sen. Minun kohdallani nainen ensin reagoi voimakkaasti, mutta perustelin huolella hänelle mitä se tarkoittaa ja se on nykyisin aivan normaali toimen pide. Avioliiton rekisteröinti tapahtui piirikunnassa, jonka jälkeen se on virallinen Thaimaassa.

Kun avioliitto on solmittu Thaimaassa, on huomattavasti parempi mahdollisuus saada puolisolle viisumi Suomeen. Tarvitsee lähettää virallinen kutsu alle kirjoitettuna Thaimaaseen.